ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης Λιβαδειάς,μια πρωτοβουλία του Σωματείου Ιδιωτικών Υπάλληλων Λιβαδειάς,θα συνεχίσει και την φετινή χρονιά την λειτουργία του.

Αξιοιποιούμε την περσινή πετυχημένη πορεία του που είχε πολύ θετικά αποτελέσματα ανάμεσα στα οποία μπορούμε να ξεχωρίσουμε την μεγάλη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών,οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα και εθελοντικά την δομή,αλλα και την επιτυχία όλων των μαθητών στις πανελλαδικές εξετάσεις

Οι λόγοι που επιβάλουν τη συνέχιση του Λαϊκού Φροντιστηρίου και την φετινή σχολική χρονιά,είναι η πολύχρονη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.Οι μεγάλες ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία,την ώρα που χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι άνεργοι.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται ο γονιός να πληρώνει απο την τσέπη του για την γνώση των παιδιών του την οποία έπρεπε να προσφέρει η κατά τα άλλα<<Δημόσια και Δωρεάν εκπαίδευση>>.

Σε αυτές τις συνθήκες επιβάλεται η συνέχιση του Λαϊκού Φροντιστηρίου ,του οποίου η δομή και η λειτουργία του στηρίζεται στις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Καλούμε τα παιδιά των ανέργων,των φτωχών αυτοαπασχολούμενων,των εργατοϋπαλλήλων,των μικρομεσαίων αγροτών να γραφτούν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Λιβαδειάς το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων να στηρίξουν την προσπάθεια.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η πρώτη συνάντηση του Λαϊκού Φροντιστηρίου, στις 19:30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς,όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την δομή,εγγραφές μαθητών και συγκρότηση προγράμματος.

Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στα:6934271304,6973311744