ΑΡΧΙΚΗ FEATURE Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Åðé÷åßñçóç ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò óå êôÞñéï óôç óõìâïëÞ ôùí ïäþí ÈåìéóôïêëÝïõò êáé Åñåóïý, óôá ÅîÜñ÷åéá ôçí ÔåôÜñôç 16 Ïêôùâñßïõ 2019. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Στα Εξάρχεια κλιμάκιο της Δίωξης πραγματοποιεί έφοδο μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ σε διαμέρισμα για ναρκωτικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κλιμάκιο της Δίωξης πραγματοποιεί έφοδο μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια, παρουσία εισαγγελέα.

Οι αρχές έχουν εισβάλει σε κτίριο της οδού Οικονόμου, μετά από αναφορές ότι διακινούνται ναρκωτικά σε ένα εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας.

Από την αστυνομία αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο διαμέρισμα γινόταν διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών από αλλοδαπούς.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν υπάρχουν κρυμμένες στο διαμέρισμα και άλλες ποσότητες ναρκωτικών.

Απομάκρυνση προσφύγων – μεταναστών

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τετάρτη, η αστυνομία πραγματοποίησε οργανωμένη επιχείρηση στα Εξάρχεια, σε δύο κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη.

Η αστυνομία εκκένωσε τις καταλήψεις σε δύο κτίρια που βρίσκονται στις οδούς Σπυρίδωνος Τρικούπη 57 και Θεμιστοκλέους και Ερεσού και ήταν υπό κατάληψη από το 2016.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, 33 άτομα βρέθηκαν στο πρώτο κτίριο και οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και ένα στο δεύτερο κτίριο.

ΠΗΓΗ:in.gr