ΑΡΧΙΚΗ FEATURE Κινηματογραφική καταδίωξη δυο ληστών στον Ασπρόπυργο! Είχαν ρημάξει υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας

Κινηματογραφική καταδίωξη δυο ληστών στον Ασπρόπυργο! Είχαν ρημάξει υποσταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας

Δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης για κλοπές πηνίων από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών στο ύψος της Αερογέφυρας της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο και επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Οι δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ανέπτυξαν ταχύτητα και εμβόλισαν το περιπολικό με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση των δραστών παρά την αντίσταση που προέβαλαν. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της φθοράς κατ’ εξακολούθηση καθώς και της βίας κατά υπαλλήλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ασπροπύργου, οι δράστες είχαν μεταβεί λίγες ώρες νωρίτερα σε περιοχή της Βοιωτίας και αφαίρεσαν από υποσταθμούς διανομής ηλεκτρικής ενέργειαςδέκα κομμάτια πηνίων και τρία καλώδια.

Εντός του οχήματος εκτός από τα παραπάνω κλοπιμαία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κόφτης μετάλλων, λοστός και κοντάρι. Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράνομης διακίνησης μεταναστών και των διακεκριμένων κλοπών και φθορών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ:newsit.gr