ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE Τotal white: οι διάσημες σου δίνουν styling tips για να το φορέσεις...

Τotal white: οι διάσημες σου δίνουν styling tips για να το φορέσεις σωστά!

Το λευκό είναι το χρώμα που όλες αγαπάμε το καλοκαίρι και δίνει πάντα μία κομψή εικόνα στην εμφάνιση μας, αν το συνδυάσουμε σωστά!

Το total white είναι το ζητούμενο μας για σήμερα και θα κάνουμε ένα μάθημα έχοντας βοηθούς μας τις διάσημες που αγαπούν να φορούν αυτό το χρώμα κάθε καλοκαίρι καλοκαίρι.

Με ποιο τρόπο το φοράνε τι προσέχουν τι αποφεύγουν και κυρίως πότε το επιλέγουν. Η Gigi Hadid η Cameron Diaz και πολλές ακόμη θα μας δείξουν με τις εμφανίσεις τους πως φοράς σωστά το αγαπημένο καλοκαιρινό χρώμα.

 Victoria Beckham

Kλασικό με sexy σε ένα τέλειο συνδυασμό!Ένα λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μεχρι πάνω συνδυασμένο με sexy mini λευκή φούστα θα δώσουν στο total white μία posh εκδοχή που σίγουρα θα σου αρέσεi

Cameron Diaz

Διάλεξε φίνα χρυσά κοσμήματα για να συνδυάσεις με το αγαπημένο σου λευκό σύνολο. Τίποτα δεν δίνει περισσότερη φινέτσα από αυτόν το συνδυασμό και είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις εύκολα αφού έχεις όλα όσα χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου.

Kate Bosworth

Φτιάξε ένα toal white cool σύνολο με ένα κλασικό λευκό κομμάτι όπως το λευκό πουκάμισο αλλά συνδύασε το funky λευκή φούστα που θα δώσει το απαραίτητο fun.Τα suede shoes θα απογειώσουν ένα τέτοιο look.

Gigi Hadid

Σοφιστικέ εμφάνιση από την Gigi Hadid για εσένα που θες να ξεχωρίζεις με τα office σύνολα σου. Τονισμένοι ώμοι και midi γραμμή κάνουν το total white σύνολο απόλυτα δυναμικό!

Οlivia Palermo

Eνα λευκό t shirt αρκεί μας λέει η Palermo, εσύ δεν έχεις παρά να προσθέσεις μία broderic φούστα στο ίδιο χρώμα για να πετύχεις το total white look που μας προτείνει το απόλυτο it girl.Φυσικά και τα statement γυαλιά θα απογειώσουν το σύνολο.

ΠΗΓΗ:tlife.gr